Skip to content

  Webinar

  Van wachtwoordmanager tot geautomatiseerd beheer van digitale geprivilegieerde toegang: Wat is het meest geschikt voor uw onderneming?

  Op Aanvraag

  aaa Logo-UBM-Global

  Korte inhoud:

  Nu ruim 80% van de digitale inbreuken een gevolg zijn van gecompromitteerde inloggegevens, geven meer organisaties prioriteit aan geprivilegieerde accountbeveiliging. 

  Terwijl wachtwoordmanagers een gebruiker toestaan wachtwoorden voor meerdere accounts op te slaan en te gebruiken, bieden Privileged Access Management (PAM)-oplossingen een geautomatiseerd proces, zichtbaarheid en controle die organisaties nodig hebben om gevoelige gegevens te beschermen. Een PAM oplossing helpt bij het voldoen aan wettelijke vereisten en maakt het mogelijk digitale toegang op grote schaal te beheren. 

  Meld u aan voor het UBM & Delinea webinar waarin de belangrijkste verschillen tussen Privileged Account Management en Privileged Access Management worden behandeld en u inzicht krijgt waarom wachtwoordmanagers niet voldoende zijn om uw geprivilegieerde accounts te beschermen. 

  Webinar onderwerpen:

  shield-icon-purple-256x256

  Bescherming van alle wachtwoorden, niet alleen gebruikerswachtwoorden

  no-hackers-icon-purple-256x256

  Belangrijkste verschillen tussen wachtwoordmanagers en PAM-oplossingen

  audit-trail-icon-purple-256x256

  Monitoring en rapportage voor naleving van wet- en regelgeving

  respond-icon-purple-256x256

  Integratie met IT- en cyberbeveiligingssoftware

  Register Now

  Ontmoet je sprekers:

  Patrick van deer Veen- Technical Regional Manager, Delinea

  Patrick van der Veen werkt als Technical Regional Manager voor Delinea. Met meer dan 14 jaar in Pre-Sales Engineering heeft Patrick een sterke achtergrond in zowel infrastructuur als beveiliging. Daarnaast is hij in het bezit van CISSP-,CEH en OSCP-certificeringen

  patrick__van_deer_veen

  Leer het belang van Privileged Access Management
  en ontdek best practises voor implementatie en acceptatie.